61 66 37 27 kontakt@renlyd.dk

Om Renlyd

RenLyd blev startet i 2005 med baggrund i eventbranchen. Dengang med fokus på teknikeropgaver til koncerter, festivaler, konferencer m.m.

Der blev hurtigt lagt en kurs mod specialiserede opgaver, som systemdesign og tuning af højttalersystemer, og der blev indkøbt udstyr hertil, bl.a. har vi stadig et af de få Meyer Sound SIM3 systemer der findes i landet, som er et high-end system til udmåling af højttalersystemer.

Med årene har virksomheden udviklet sig til også at omfatte salg, service og installation af både lyd, lys og AV udstyr samt beslægtede ting heraf, herunder også teleslynger og netværksinstallationer.

Det er virksomhedens målsætning at være oplyst om seneste teknologi og være på forkant med udviklingen, så vi kan tilbyde innovative løsninger til vores kunder.

Vi har base i Sønderjylland, tæt på Sønderborg, men påtager os opgaver i hele landet.

► Kvalitet

► Rådgivning

► Kompetence

► Service

► Ordentlighed

► Grundighed

► Ærlighed

Ordentlighed i arbejdet

Vi tror på ordentlighed og grundighed i vores arbejde. Kunden skal føle sig godt behandlet, både før, under og efter en opgave er udført. Derfor lægger vi stor vægt på at afklare kundens behov og komme med innovative løsninger, der kan klare nuværende og eventuelt kommende behov.

En del af vores filosofi går også ud på at vælge gode kvalitetsprodukter, der kan holde i mange år, så kunden er sikret god stabil drift i mange år, samtidig med at der er god og hurtig support bagved, hvis der alligevel skulle være noget der går i stykker.

For os er det vigtig at følge med i udviklingen og i gældende regler og standarder. Som installatør har man et ansvar for at følge med, bl.a. ved løbende at tage uddannelser og certificeringer.

Vi har derfor bl.a. gennemgået følgende uddannelser og certificeringer:

► Teleslynge, design, planlægning og installation

► InfraLan certificering

► Varmt arbejde

► SIM3 training & system design

► Biamp Tesira training

Listen er langt fra udtømmende, da vi løbende opdateres, både gennem seminarer og online kurser.

Standarder og regulativer

Standarder beskriver blandt andet hvorledes installationer af kabler og andet materiel til byggeri skal udføres.

For AV branchen er specielt reglerne for kabelinstallation vigtige at holde styr på, blandt andet i forhold til afstand mellem de enkelte typer kabler, varmeberegninger og brandklassificeringer, som er helt klart beskrevet i fælles europæiske regler, der blev udvidet til også at omfatte kabelinstallationer i 2017.

Hos os kan du være sikker på, at vi følger med, og altid sørger for at bruge materialer der lever op til kravene i byggevareforordningen og de nye brandklasser.

Overholdelse af gældende standarder og regulativer er naturligvis meget vigtigt for os. Du kan derfor være sikker på, at en installation fra os er udført efter bl.a.:

► EN60118-4 (teleslynger)

► EN50173 (IT kabelsystemer)

► EN50174 (svagstrøminstallationer)

► EN50575 (kabler til anvendelse i byggeri)

Hvem står bag RenLyd?

RenLyd tegnes til dagligt af virksomhedens direktør, som har over 20 års brancheerfaring i bagagen.

Desuden er der en bred vifte af løst tilknyttede projektbaserede ansatte og samarbejdspartnere, som hyres ind til de enkelte projekter og opgaver. Det giver os den frihed der er nødvendig, for at holde en skalerbar organisation, der ikke er for omkostningstung, og som kan tilpasses det aktuelle opgaveniveau.