61 66 37 27 kontakt@renlyd.dk

AV løsninger

Hos RenLyd har vi specialiseret os i intuitive AV løsninger, der rummer både lyd, lys og billede. Om det er udskiftning af en trådløs mikrofon, eller opbygning af et komplet auditorie, så finder vi den rigtige løsning. Med mange års erfaring i branchen, kender vi produkterne, og ved hvad der skal bruges.

Siden starten er det blevet til mange opgaver. Læs mere her om nogle af de opgaver vi har beskæftiget os med.

Kirker

Vi har bred erfaring med løsninger til kirker, sognehuse m.m. og lægger en stor ære i at skabe funktionelle diskrete løsninger. Med stor respekt for de ofte meget gamle bygninger, skaber vi funktionelle systemer, der diskret integreres og er nemme at bruge i dagligdagen. Ikke to rum er ens, og derfor udarbejder vi altid individuelle løsninger, der passer nøjagtig til det konkrete sted.

► Lydanlæg

► Teleslynge

► Skærme

► Projektorer og lærred

► Intelligente styresystemer

► Belysning af alter, prædikestol m.m.

Møde- og konferencelokaler

Vi har installeret AV udstyr i flere møde- og konferencelokaler. Fra små til store, og for både private virksomheder og offentlige kunder.

Der afholdes mange onlinemøder, og med de tekniske løsninger der findes i dag, er det nemt at afholde møder med mange deltagere. Vi har lavet mange konferenceløsninger der er fuldt certificerede til brug sammen med Microsoft Teams. Fra både små 2-4 personers lokaler til store lokaler med plads til 150 deltagere.

Løsningerne er mange, og ofte er det kun fantasien der sætter grænsen.

► Lydanlæg til forstærkning af tale og musik

► Skærme

► Projektorer og lærred

► Intelligente styresystemer

► Konferenceløsninger

Teater- og kulturhuse

Vi kan skabe intuitive løsninger til faste installationer på teater- og kulturhuse, der giver værdi for både husets personale såvel som gæstende produktioner og teknikere. Vi har stor erfaring med dimensionering og design af lyd- og lysanlæg, og finder sammen med kunden den helt rigtige løsning til husets behov.

► Lydanlæg

► Lysanlæg

► Teleslynge

► Infrastruktur – kabler og netværk

► Tæpper

► Kabler, mikrofoner, lamper og løst udstyr

Auditorier

Auditorier er et vigtigt element i undervisningen. Her er der muligheder, der ikke i samme grad findes i undervisningslokalerne. Her har vi mulighed for at bidrage med blandt andet:

► Lydanlæg til forstærkning af tale og musik

► Skærme

► Projektorer og lærred

► Intelligente styresystemer

► Belysning af undervisere

► Teleslynge

Skoler og andre offentlige institutioner

Mange skoler har multi- eller festsale, der bruges til mange forskellige formål. Alle med det til fælles, at der ofte bruges lyd, lys og billede. Her kan vi blandt andet byde ind med:

► Lydanlæg til forstærkning af tale og musik

► Skærme

► Projektorer og lærred

► Intelligente styresystemer

► Lysanlæg, scenelys m.m.

► Teleslynge

Undervisningslokaler

Undervisningen bliver mere og mere digital, og behovet for teknisk udstyr i undervisningslokalerne stiger. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger til undervisningslokaler, der er tilpasset de enkelte lokalers behov.

Idrætshaller

Vi har gennem årene monteret rigtig mange lydanlæg i idrætshaller. Nøgleordet her er simpel betjening, som alle kan finde ud af. Vi skræddersyr løsningen til præcis det behov den enkelte hal har behov for. Ud over lydanlæg kan vi blandt andet også tilbyde scoreboard løsninger på storskærme og LED skærme, hvor det er muligt at bruge skærmene til andet end blot scoreboard.